Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice

Masa rotundă. Învățământul artistic în contextul transformărilor politice, economice și sociale

În contextul desfășurării Seminarului Științific Metodologic Probleme metodico-didactice în învățământul artistic superior organizat de Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice în data de 15 noiembrie 2019 vă invităm să participați la Masa rotundă cu titlul Învățământul artistic în contextul transformărilor politice, economice și sociale, care vine să problematizeze modul în care a evoluat învățământul artistic în ultimele 3 decenii în Republica Moldova și în regiune, nevoia ajustării programelor la noile realități și apariția noilor inițiative în acest domeniu.

La acest eveniment sunt invitați să participe reprezentanții instituțiilor de învățământ superior și școlilor de artă din Moldova, România și Ungaria, cadre didactice și autori de programe, implicați în elaborarea și implementarea curricula/programelor de studiu pentru învățământul artistic de diferite niveluri.

Evenimentul va avea loc pe 14 noiembrie 2019, ora 16:00

Adresa: Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice/Facultatea Arte Plastice, Decorative și Design / Artcor / sala mică (str. 31 August 1989, nr. 137, Chișinău)

Masa rotundă Învățământul artistic în contextul transformărilor politice, economice și sociale este organizată de Asociația Oberliht în cadrul proiectului Edu-Art, în parteneriat cu FAPDD / AMTAP, CAP Al. Plămădeală și FAPD / UPS I. Creangă și e finanțată de Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova.

oberliht

022 286317
info@oberliht.org
http://oberliht.org

asociază-te / followus
https://www.telegram.me/oberliht
https://www.facebook.com/asociatia.oberliht (RO)
https://www.facebook.com/Oberliht (EN)

aboneaza-te la [oberlist] / subscribe
https://lists.idash.org/cgi-bin/mailman/listinfo/oberlist
portal informational pentru arta si cultura din Moldova
informationgateway for artsandculturefrom Moldova

Data: 14 noiembrie 2019, ora 16.00

Locul desfășurării: Artcor, sala mică (blocul III, str. 31 August 1989, nr. 137)

Спасибо за заявку
Ожидайте нашего звонка.