Academy of Music, Theater and Fine Arts

Announcements

 


Pe data de 8 aprilie a avut loc în întâlnirea rectorului AMTAP dnei Victoria Melnic cu studenții și profesorii Universității de Științe Aplicative HUMAK din Finlanda. Studenții de la managementul cultural și artistic și-au făcut cunoștință cu instituția noastră, cu Facultățile  Arta Muzicală și Arte Plastice.
https://www.humak.fi/en/
#YepMoldova împreună cu partenerii din Estonia – #Garage48, organizează un hackathon cu genericul Empowering Youth.

Evenimentul se va desfășura la Chișinău în perioada 12-14 aprilie, în #Artcor – cel mai nou și creativ Hub deschis în oraș, destinat conectării comunităților creative.
 
Scopul acestui maraton este de a aduna la un loc elevi, studenți, părinți, profesori, antreprenori etc, oameni care își doresc să facă o schimbare și să contribuie, prin diferite metode și idei, la dezvoltarea tinerilor. Pot fi idei ce țin de industriile creative, artă, educație, oraș inteligent, oportunități de dezvoltare, recreere, sport, mobilitate, etc.
 
În doar 48 de ore, participanții vor transforma ideea pe care o au în prototip (MVP), vor prezenta rezultatele în faţa unui juriu internațional, iar cele mai bune echipe vor fi premiate.
Toți participanții vor fi îndrumați de către mentori de top din țară și din Estonia.
 
Cafea, mâncăruri calde și snack-uri vor fi asigurate pe parcursul evenimentului, astfel încât, participanții să se concentreze la maxim asupra dezvoltării ideii în MVP.
Acest hackathon este destinat tuturor, indiferent de vârstă, experiență, cunoștințe.Condiția de bază este să avem încrederea că viitorul poate fi construit de fiecare în parte.
În vederea celor descrise mai sus, pentru ca să avem o acoperire informațională cât mai largă, și să oferim cât mai multor tineri oportunitatea de a contacta direct cu experți și mentori internaționali, vă rugăm să ne ajutați și de această dată cu distribuirea acestui eveniment pe paginile de socializare ale Universității, pagina web. Promitem să Vă ținem la curent cu desfășurarea și rezultatele hackathonului.
 
Pagina evenimentului:
 
Agenda evenimentului: http://bit.ly/G48empoweryouth
 
Pentru înregistrare trebuie dat clic aici: http://bit.ly/EmpowerYouthMoldova
 
Evenimentul este GRATIS

#Fii antreprenor. Fii Yep!Moldova

Studenții care sunt în căutarea unei idei de startup sunt invitați să aplice la Programul de pre-accelerare YEP! Starter.

Yep!Moldova împreună cu experți internaționali vor ajuta studenții să dezvolte o idee de afacere. Timp de 2 luni, începând cu 16 martie, în weekenduri, tinerii vor participa la Bootcamp-uri și un Hackathon, organizate împreună cutraineri și mentori locali și internaționali.

Pe 16 mai, va avea loc Start-up Campus – Conferința Internațională dedicată studenților antreprenori, unde echipele vor prezenta ideile în fața unui juriu compus din experți din Moldova, Ucraina, Estonia, SUA.

Echipa câștigătoare va merge la Kiev să reprezinte Republica Moldova la Finala Internațională organizată de Yep!

Cine trebuie aplice?

Tinerii care vor să se dezvolte continuu, să lucreze la propriul proiect, dar și care sunt gata să se întâlnească cu mentori și traineri din domeniul startupurilor.

De ce trebuie să aplicați? Pentru că:

 

Спасибо за заявку
Ожидайте нашего звонка.