Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice

POST EVENT. Anthology Management/CIP Masterclasses by Adriane Thrash and Argyris Spyridis

Pe data de 4 aprilie 2023, în cadrul proiectului CONNECTConnecting universities-industry through smart entrepreneurial cooperation and competitive intelligence of students in Moldova, Georgia and Armenia. Reference number: 617393-EPP-1-2020-1-MD-EPPKA2-CBHE-JP la Academia de Muzică, Teatru și Arte Plactice a avut loc o întâlnire cu Adriane Thrash și Argyris Spyridis, experți, Anthology Management, Bulgaria-Grecia.

La această întâlnire, desfășurată on-line și off-line, au participat profesorii și studenții  AMTAP, și membrii  echipei proiectului CONNECT dna Victoria Tcacenco, dr., profesor universitar, șefa secției Integrare Europeană și Mobilitate Academică, manager al proiectului CONNECT din cadrul AMTAP, dna Marina Valueva, asistent universitar, șefa secției Studii cu frecvență redusă și Formare Continuă, Emilia Moraru, dr., conferențiar universitar, șefa catedrei Pedagogie muzicală.

În cadrul întâlnirii a fost prezentat un proiect startup elaborat de participanții ai primei ediții a COMPETITIVE INTELLIGENCE PROGRAM (liderul echipei – Elizaveta Ponomarenco, studenta anului II, specialitatea Canto estradă și jazz). Expertul internațional a expus mai multe sfaturi pentru îmbunătățirea și promovarea startup-ului. Au fost oferite întrebări referitor la cum s-a schimbat piața consumatorilor post-pandemie și beneficiile și lacunele procesului educațional  on-line și off-line.

S-a discutat de asemenea, formatul și tematica următoarelor ediții COMPETITIVE INTELLIGENCE PROGRAM, partajarea experienței și formarea microclimatului pentru dezvoltarea noilor idei de startup-uri, și, prin urmare, cum ar putea fi îmbunătățită desfășurarea noilor ediții ale proiectului.

 

„Acest proiect este finanțat de Comisia Europeană. Suportul financiar din partea Comisiei Europene pentru acest proiect nu constituie o andosare a conținutului care reflectă doar părerile autorilor, şi Comisia nu poate purta răspundere pentru orice mod de utilizare a informației incluse în prezentul proiect de document”.

 

 

Data: 04.04.2023

Locul desfășurării: AMTAP, Bl. II, SALA MARE.

Спасибо за заявку
Ожидайте нашего звонка.